Ultimul film pe care l-am vazut...
|
|
Lusyk | Date: Saturday, 12.Apr.2008, 11:27 | Message # 1 |
 Lucrator
Group: Administrators
Status: Offline
| Acest topic este destinat celor care pe linga muzica, sunt pasionati si de film Snt bine venite recomandarile voastre ,ce v-a placut , ce nu v-a placut ... Face sa vada si ceilalti flmul sau nu Postam , comentam ....
|
|
| |
niu6ka | Date: Saturday, 12.Apr.2008, 12:38 | Message # 2 |
 Student
Group: Moderators
| uraaaaaaaaaaaa...........bravo lusyk pentru curaj, pentru ka eshti prima!!!!!! ashteptam ka sa se alature shi ceilalti....... iar eu chiar ieri am vazut un thriller care mi-a placut "The Skeleton Key" cu Kate Hudson shi mi-a kam placut, mai ales sfirsitul total imprevizibil recomand sa-l privitzi noaptea pe intuneric, efectul se dubleaza............. 
|
|
| |
Lusyk | Date: Sunday, 13.Apr.2008, 10:27 | Message # 3 |
 Lucrator
| niu6ka, mersi , mersi ))) Quote (niu6ka) recomand sa-l privitzi noaptea pe intuneric, efectul se dubleaza..... am intzelesss...... vrei sa ramii fara admin ultimu kare l-am privit eu .... nu ridetzi tare .... " Freaky Friday" nush shi m-o rupt .... da filmul imi place ))
|
|
| |
RockGirl483 | Date: Sunday, 13.Apr.2008, 20:57 | Message # 4 |
 Student
| Quote (Lusyk) ultimu kare l-am privit eu .... nu ridetzi tare .... " Freaky Friday" nush shi m-o rupt .... da filmul imi place )) da ce?! mie tot imi place filmu asta! ma rog, numi place Lindsay Lohan deloc, da filmu merge...asa o comedie usurica buna pt week-end! Io iaka Interview with a vampire m-am uitat...mor dupa Tom Cruise si Brad Pitt in filmul asta!!! Io de fapt nu-s mare fana a lui Brad, dar iata in filmul asta si inca in Mexicanul taaaare imi place! 
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist...
|
|
| |
-Sweet_Light- | Date: Tuesday, 15.Apr.2008, 18:32 | Message # 5 |
 Student
Group: Users
| ultimul film pe care l-am vizionat este ACASA LA COANA MARE este comEdiE
|
|
| |
niu6ka | Date: Wednesday, 16.Apr.2008, 19:08 | Message # 6 |
 Student
| Quote (RockGirl483) Io de fapt nu-s mare fana a lui Brad totaly de acord. dar ai observat ca in ultimul timp el a inceput sa joace in filme bune?? BABEL de ex
|
|
| |
dana | Date: Saturday, 19.Apr.2008, 12:42 | Message # 7 |
 Elev
| da iaka eu mam uitat,nu s' nu ridetz' "high school musical 2" .ii klasnii filmu.shi sheea shi ni-o placut in el e ca este despre musica
|
|
| |
kristinka | Date: Saturday, 19.Apr.2008, 23:13 | Message # 8 |
 Practicant
| eu zilnic privesc diferite filme foarte prikoliniie,cel mai principal e ca nici unul dintre ele nu stiu cum se numeste
Always think at positive and all be OK!
|
|
| |
dana | Date: Sunday, 20.Apr.2008, 22:45 | Message # 9 |
 Elev
| bravo!!!RESPEKT!!!
|
|
| |
Lusyk | Date: Monday, 21.Apr.2008, 15:54 | Message # 10 |
 Lucrator
| Devil wears Prada m-am trezit si eu ))) dar filmul mi-a plkut tare .. mai ales ku un komentator ka niu6ka alaturi 
|
|
| |
TooThy | Date: Thursday, 01.May.2008, 03:00 | Message # 11 |
 Bebe
| ultimile 2 filme pe care le-am privit sunt: Sweeney Todd(anul 2007 Tриллер / Мюзикл / Криминал) si El Labirinto Del Fauno sauЛабиринт Фавна ( Драма / Сказка / Триллер / Ужасы anul 2006) deci mie mi-au placut la nebunie aceste filme mai ales El Labirinto Del Fauno))
|
|
| |
Lusyk | Date: Thursday, 01.May.2008, 10:42 | Message # 12 |
 Lucrator
| Sweeney Todd dar ..... PE ALOCURI mai mult am ascultat decit am privit .... daca il priveam pe tot .. precis nu mai iesheam din casa urmatoarele 2 saptamini
|
|
| |
RibisaTH | Date: Wednesday, 07.May.2008, 21:31 | Message # 13 |
 Practicant
| Eu cam rar privesc filme,deci nu tin minte pe care lam privit ultimul xDDD Dar filmele mele favorite sint: Tomb Raider(toate partile),Mr&Ms Smith,American Taxi si multe altele
Meine heilig liebe fur immer!!!
|
|
| |